Kaip išsirinkti galvos plautuvę grožio salonui ?


Ar galvojate apie savo grožio salono atnaujinimą? Tai gali būti geras laikas investuoti į naują galvos plautuvę. Visų pirma tai yra vieta grožio salone, kur jūs ir jūsų klientai praleidžiate ne mažai laiko.

Svarstant apie naujos galvos plautuvės įsigijimą, reikia atsižvelgti į keletą veiksnių: biudžetas, erdvė, dizainas, patogumas bei estetinis patrauklumas.

Šiuo metu rinkoje siūloma daugybė įvairių gamintojų galvos plautuvių todėl dažnai gali būti labai sunku pasirinkti tinkamiausią plautuvę jūsų salonui. Taigi, norėdami jums padėti, apžvelgsime 5 veiksnius į kuriuos reikia atsižvelgti renkantis jūsų salonui tinkamą galvos plautuvę.

1. Biudžetas

Visų pirma reikalinga nusistatyti biudžetą kurį galite skirti plautuvei. Plautuvės yra įvairių kainų kategorijų priklausomai nuo gamintojo, funkcionalumų. Taigi, iš anksto nusistatę savo biudžetą, galite susiaurinti pasirinkimų sąrašą. Suprantama, kad biudžetas turi ribas, tačiau reikėtu įvertinti ir tai, kad galvos plautuvės nėra ta sritis, kurioje reikalinga būtu sumažinti išlaidas. Tai labai svarbi investicija grožio salonui, o tinkamai pasirinkta aukštos kokybės plautuvė gali tarnauti jums eilę metų.

2. Erdvė, plotas

Kitas veiksnys į kurį reikėtų atsižvelgti renkantis plautuvę, yra erdvė. Kokia yra ta vieta, kurią paskyrėte plautuvės zonai? Kiek arti yra vandentiekio sistemos vamzdynas bei nuotėkos? Kiek arti yra elektros rozetės tam jei norėsite plautuvės su elektra valdomomis funkcijomis (kojų pakėlimo ar masažo funkcija). Kiek plautuvių gali patogiai tilpti šioje erdvėje? Kurioje pusėje bus galvos ir kurioje kojų vieta? Ar yra pakankamai vietos jums ir jūsų klientams, kad būtu patogu dirbti su plautuve? Taip pat pagalvokite, ar norėtumėte mažesnių ar didesnių, erdvesnių plautuvių. Kai suplanuosite plautuvei skirtą erdvę, tai padės jums apsispręsti renkantis plautuvę.

3. Dizainas

Yra tiek daug skirtingų dizainų ir stilių, kai kalbama apie galvos plautuvę. Galima įsigyti tiek stacionarią su kėde bei įmontuota keramikine kriaukle tiek mobilią be kėdės su plastiko kriaukle. Taigi, kuris dizainas yra geriausias jums ir jūsų klientams? Šiandien daugelyje salonų yra modernios plautuvės, kuriuose kėdė yra sujungta su keramikine kriaukle.

4. Komfortas

Dauguma žmonių ateina į saloną šiek tiek pasilepinti. Jie nori atsisėsti ir atsipalaiduoti, nes jiems malonu kai jiems plaunami plaukai tuo pačiu masažuojama galvos oda. Nėra nieko blogiau, nei tai kai klientas skaičiuoja minutes, kad galėtu kuo greičiau atsistoti iš nepatogios galvos plautuvės kėdės. Štai kodėl verta pasirinkti patogią plautuvę.Renkantis plautuvę reikalinga įvertinti ar pakankamai gili kriauklė darbui su ilgais plaukais ar reikalinga funkcija pastumiant kėdę pirmyn ar atgal tuo labiau prisitaikant pagal kliento ūgį jei taip ar tokia funkcija turėtu būti valdoma elektra ar paprasta svirtimi? Ar reikalingas kojų pakėlimas? Ar kojų pakėlimas turėtu būti valdomas elektra ar svirtimi? Ar reikalinga masažo funkcija? Daugelis rimčiausių plautuvių gamintojų gamina atskiras linijas plautuvių su masažo funkcija  

Nesvarbu, ar tai būtų greitas plaukų plovimas, ar ilgos procedūros, kliento laikas plaunant galvą daro didžiulę įtaką jų bendrajai patirčiai. Tiesą sakant, tai gali turėti didelę įtaką, ar jie nuspręs grįžti į jūsų grožio saloną, ar ne.

5. Estetinis patrauklumas

Estetika patrauklumas apima bendrą erdvės atmosferą ir dekorą. Turėtumėte pasirinkti plautuvę, kuri papildytų jūsų turimus baldus, apdailą ir estetiką. Gali būti gera idėja pasirinkti klasikinę spalvą, tokią kaip juoda arba balta, kuri vis dar tiks net ir pakeitus ateityje salono stilių. Taip pat pagalvokite apie higieną ir lengvai valomų spalvų ir medžiagų pasirinkimą.